Publicat pe

Babywearing-ul mi-a schimbat viata pentru totdeauna

Inainte  sa se nasca Davis, purtatul ergonomic (babywearing-ul) nu prea era in atentia mea. Cu o luna inainte de nastere eu cautam carucioare si landouri.

Nu ma intelege gresit, stiam ca exista mai multe tipuri si stiam ca unele sunt mai bune ca altele, insa nu ma preocupa si nu credeam ca poate aduce multa valoare exeprientei de parinte.

La cateva zile dupa ce am nascut, l-am trimis pe Sebi, sotul meu, sa cumpere ceva ( un bineron parca) de la un magazin cu chestii pentru copii.

Pe langa ce trebuia sa cumpere, Sebi a venit acasa si cu un Wrap Tesut. Cand l-am vazut am pufait, mi-am dat ochii peste cap si m-am gandit, CHELTUIATA INUTILA.

Cam la 3 saptamani deja eram cu nervii la pamant, copilul plangea intr-una si nu il puteam calma nicicum.

Asa ca am facut ce face orice mama, am cerut un sfaturi pe grup. 🙂

De acolo cele mai multe sfaturi au fost sa il “port” intr-un wrap elastic. Cineva chiar m-a sfatuit telefonic despre cum sa fac legatura, cum sa ii pun capul, cum sa fac transferul din sistem in patut cand adoarme… toate chestiile misto!

Zis si facut, mi-am cumparat un wrap elastic si am inceput sa-l port prin casa cate putin, pe urma cate putin si pe afara. In scurt timp, il purtam PESTE TOT . Si aproape instantaneu zilele mele erau MUUUULLLLL mai bune.

Acuma la doi ani de atunci iti pot spune ca nu as schimba nici cel mai ieftin SSC pe cel mai scump carucior.

Vad prin parc carucioare care parca-s avioane cu reactie.  insa nu se compara cu grija pe care o simte bebelusul meu cand e lipit de pieptul meu!

 

Daca bebelusul tau are peste 3 luni il poti purta in sistemul meu preferat Fidella Fusion.