Publicat la data

Poziția corectă a șoldului“ CONTEAZĂ!!

Când te gândești la cel mai bun sistem de purtat sunt mai multe aspecte care trebuie să le consideri, cum ar fi siguranță, confort ( atât pentru bebe cât și pentru tine) chiar si aspect si design.

Deși toate acesatea sunt importante multe mămicuțe nu se gândesc și la o poziție corectă și sănătoasă a șoldului copilului.
Noi zicem că ar trebuii să fie în vârful listei când alegi un babycarrier. La MamaWear credem cu tărie că poziția șoldului CONTEAZĂ!

Potrivit Institutului Intrernational al Displaziei de Șold ” Poziția corectă a șoldului trebuie să evite sau să nu contribuie la dezvoltarea displaziei sau dislocării de șold. Cea mai sănătoasă poziție pentru șold este cu picioarele natural deschise cu coapsele susținute și incheieturile șoldului și genunchii flexați, poziție cunonscuta că și poziția broaștei. Doar această poziție garantează dezvoltarea corectă a șoldului bebelusului”  .

 
Hips in the Womb - Normal 150pxPoziția corectă a șoldului este critică în primele luni de viață. Copilul în burtica mamei stă cu incheieturile șoldului și genunchii flexați și colană în formă de „C”. După naștere durează luni bune până când încheieturile sunt suficient de flexibile și mușchii suficient de puternici pentru o poziție a coloanei cu curbură lombara.
Dezvoltarea corectă a coloanei și a șoldului oferă o structură optimă și dezvoltarea neurologica normală.
La naștere șoldul copilului nu este dezvoltat complet, pe cum crește, încheieturile de la șold se întăresc și se stabilizeaza, în primele luni de viață este esențial să asiguri o poziție corectă a șoldului ingerașului tau.

Sunt multe sisteme ergonomice de babywearing în România, însa, atenție, nu prețul garantează calitatea, dacă este mai scump nu înseamnă neapărat că este mai bun.

ASA DA ASA NU
Sunt multe sisteme scumpe de import și au un preț poate chiar dublu decât cele produse în România.

Produsele Made In Romania sunt făcute cu foarte multă responsabilitate, plus că încurajezi economia locală economisind în același timp mulți bani.
Noi îți recomandăm să intri într-un grup local de babywearing. Asa vei puteaa proba diferite tipuri înainte să cumperi, este și un loc minunat de a-ți face noi prieteni.Š

Happy Babywearing!!